Diëtistenpraktijk Dieetteam - uw diëtist voor Valkenswaard, Waalre, Maarheeze en omgeving | De diëtisten van Dieetteam
Diëtistenpraktijk Dieetteam - uw diëtist voor Valkenswaard, Waalre, Maarheeze en omgeving
14736
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14736,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

De diëtisten van Dieetteam

Linda Hoebink en Anna Southall zijn de diëtisten van Dieetteam.

Linda-team
Linda Hoebink
Anna-team
Anna Southall

LINDA HOEBINK

Ik ben Linda Hoebink en eigenaar van Dieetteam. Als kind hielp ik graag met koken en begon mijn liefde voor voeding. Die passie voor voeding deel ik als diëtist door kennis over voeding en gezondheid voor iedereen begrijpelijk te maken. In de behandeling vertaal ik voedingswetenschap naar praktische en persoonlijke adviezen voor mijn cliënten.

Graag begeleid ik kinderen op weg naar een gezonde(re) leefstijl. Als wij hen leren dat veel bewegen en gezonde eetkeuzes maken gewoon is, dan hebben ze daar hun leven lang plezier in.
De afgelopen jaren heb ik ervaring en kennis opgedaan als diëtist bij CIRO (een experticecentrum voor chronisch orgaanfalen) en bij Thebe over onder andere voeding bij longziekten, hart- en vaatziekten, ondervoeding en overgewicht.

‘Wat ik graag doe: voedingswetenschap vertalen naar praktische en persoonlijke adviezen voor mijn cliënten’

Het werken bij Dieetteam combineer ik met mijn werk als projectmedewerkster bij het Voedingscentrum. Daar zet ik mij actief in voor het bereiken van een gezondere eetomgeving.

Op een vrije dag drink ik graag een kop koffie, lees ik een krantje, ga ik wandelen en fotograferen. Daarnaast coach ik een jeugdteam bij het volleybal. Bij deze club doe ik ook vrijwilligerswerk als bestuurslid.

Ik haal voldoening uit mijn werk als cliënten bewust en gezond gaan eten. Ik hoop u te inspireren en begeleiden. Gaat u gezond(er) en bewust(er) eten?

ANNA SOUTHALL

Ik ben Anna Southall en ik ben in 2017 afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Vanaf oktober 2017 werk ik met veel enthousiasme en plezier als diëtist bij Dieetteam. Mijn passie voor voeding is begonnen tijdens mijn opleiding Wellness & Lifestyle. Tijdens deze studie heb ik geleerd om cliënten te begeleiden, motiveren en coachen naar een gezonde(re) leefstijl.

Als diëtist wil ik u graag helpen om uw gezondheid en leefstijl te verbeteren, door middel van persoonlijke en praktische adviezen wat aansluit bij uw wensen en behoeften als wetenschappelijke onderbouwing, zoals dieetbehandelingsrichtlijnen. Voor mij is het elke keer weer een uitdaging om samen met mijn cliënten de juiste doelstellingen te bereiken.

Mijn werk bij Dieetteam combineer ik met mijn werk als diëtist bij een sportschool. Daar begeleid ik kinderen en volwassenen met overgewicht in combinatie met beweging.

‘Ik begeleid u graag, door middel van persoonlijke en praktische adviezen wat aansluit bij uw wensen en behoeften als wetenschappelijke onderbouwing’

In mijn vrije tijd dans en sport ik graag, ben ik graag bij familie en vrienden en ga ik lekker wandelen in de bossen.

Door positieve reacties van mijn cliënten haal ik voldoening uit mijn werk bij Dieetteam. Ik wil u graag inspireren en laten ontdekken dat u van gezond eten ook kunt genieten. Wilt u ook gezond genieten?