Diëtistenpraktijk Dieetteam - uw diëtist voor Valkenswaard, Waalre, Maarheeze en omgeving | Dieetteam start in Nuenen
Diëtistenpraktijk Dieetteam - uw diëtist voor Valkenswaard, Waalre, Maarheeze en omgeving
15761
post-template-default,single,single-post,postid-15761,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Dieetteam start in Nuenen

Dieetteam start in Nuenen

Dieetteam heeft haar deuren geopend in Nuenen!

Vanaf heden zijn wij gevestigd bij Fysiotherapie Kemps in Nuenen. In de praktijk begeleiden wij cliënten van jong tot oud op weg naar een bewust(er) eetpatroon en gezonde(re) leefstijl. Het is onze passie om voedingswetenschap te vertalen naar praktische en persoonlijke adviezen voor onze cliënten. Wij helpen u graag met haalbare doelen, concrete voedings- en dieetadviezen en praktische tips bij diabetes, hart- en vaatziekten, (ziektegerelateerde) ondervoeding, longziekten en overgewicht. Naast voeding hebben wij in de behandeling veel aandacht voor uw eetgedrag, beweegpatroon en het bereiken van gedragsverandering.

Kunnen wij u helpen? Dan verwelkomen wij u graag op Pijlkruidhof 2 te Nuenen. Op de locatie in Nuenen hebben wij zowel dag- als avondspreekuren.

Gezonde groet,

Linda & Anna

Artikel in de Rond de Linde over de opening van Dieetteam.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.