Diëtistenpraktijk Dieetteam - uw diëtist voor Valkenswaard, Waalre, Maarheeze en omgeving | Kwaliteit
Diëtistenpraktijk Dieetteam - uw diëtist voor Valkenswaard, Waalre, Maarheeze en omgeving
15294
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15294,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Kwaliteit

De titel ‘diëtist’ die wij dragen is wettelijk beschermd. Hiervoor hebben wij de 4-jarige HBO studie Voeding & Diëtetiek gevolgd. Wij zijn er trots op dat wij deze titel mogen dragen.

KWALITEITSREGISTER PARAMEDICI

Dieetteam vind een kwalitatieve behandeling bieden belangrijk. Om deze kwaliteit te borgen staan wij ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Hiermee tonen wij aan dat wij voldoen aan de opleidingseisen van de Wet BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) en daarnaast beschikken over actuele kennis en vaardigheden. Op de site van het Kwaliteitsregister Paramedici zijn wij te vinden.

  • Linda Hoebink, nummer 89913195989
  • Anna Southall, nummer 19102303389

Wij zijn geboden aan het medisch beroepsgeheim en de wettelijke voorschriften omtrent persoonsregistratie volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dieetteam heeft een privacy beleid opgesteld. Uw gegevens zullen dus altijd vertrouwelijk worden behandeld. Wij tonen respect voor u en uw situatie en streven altijd naar een optimale samenwerking waarin privacy wordt gewaarborgd.

DE NEDERLANDSE VERENIGING VAN DIETISTIEN (NVD)

De Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) is de beroeps- en belangenvereniging van de Nederlandse diëtist. De NVD heeft het doel om de diëtist te positioneren en te profileren als dé specialist op het gebied van voeding en gedrag in relatie tot ziekte en gezondheid. Wij staan ingeschreven bij de NVD.

KLACHTENREGELING

Wij zijn verplicht een regeling te hebben voor de opvang en behandeling van klachten en geschillen. Dit is geregeld in de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen in de zorg). Een klacht hopen wij samen met u op te lossen. U kunt daarvoor een afspraak maken met uw behandelend diëtist. Mocht u een klacht hebben die niet onderling kan worden opgelost, dan kunt u terecht bij de onafhankelijke Klachtenloket Paramedici. Zij zijn telefonisch te bereiken op 030 3100929 (ma. t/m vrij. 9:00 – 12:30 uur) of per email info@klachtenloketparamedici.nl.
Meer informatie vind u in de folder ‘Ontevreden? Blijf er niet mee zitten’ en de informatiefolder van het Klachtenloket Paramedici.