Diëtistenpraktijk Dieetteam - uw diëtist voor Valkenswaard, Waalre, Maarheeze en omgeving | Reset Vitality Program & Dieetteam
Diëtistenpraktijk Dieetteam - uw diëtist voor Valkenswaard, Waalre, Maarheeze en omgeving
15785
post-template-default,single,single-post,postid-15785,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Reset Vitality Program & Dieetteam

Reset Vitality Program & Dieetteam

Afgelopen maanden mocht Dieetteam deelnemers van het Reset Vitality Program begeleiden op weg naar een gezonde leefstijl. Recent zijn twee nieuwe enthousiaste groepen gestart! Wij kijken er naar uit om ook deze groepen te mogen begeleiden naar een gezonde leefstijl.

Het Reset Vitality Program is een door zorgverleners ontwikkeld programma en in samenwerking met PoZoB tot stand gekomen. Het programma is voor mensen met een chronische aandoening als diabetes type 2, COPD of met (verhoogd risico op) hart- en vaataandoeningen. Het doel van het Reset Vitality Program is deelnemers een gezondere leefstijl te laten ontwikkelen en daarmee de kwaliteit van leven te verbeteren. Uniek aan het Reset Vitality Program is dat deelnemers het traject in groepsverband en samen met hun partner doorlopen.

Voeding in Reset

Voeding is een van de pijlers in het programma en wij hebben invulling mogen geven aan deze workshops. Naast dat de deelnemers zijn geïnformeerd over goede voeding hebben we veel actieve bijeenkomsten georganiseerd. Samen met de deelnemers zijn we gaan koken en hebben we groepsgesprekken gedaan waarin deelnemers onderling ervaringen hebben gedeeld over gewoontes veranderen. Een terugkomend onderdeel waren de spelletjes waarin deelnemers hun kennis over voeding verhoogde. Favoriete activiteit van de deelnemers was de supermarktsafari.

Enthousiaste deelnemers en goede resultaten

En wat leuk dat deelnemers enthousiast zijn over het programma en de resultaten goed zijn. Deelnemers hebben aangegeven bewuster te zijn geworden van hun eetgedrag en voedingspatroon, zowel op productkeuze als aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Ze voelen zich in staat een gezondere productkeuze te maken en hebben meer grip op hun voedingspatroon. Uiteraard hopen wij ook deze resultaten te behalen bij de huidige groepen.

Meer weten over het programma kijk dan op Reset Vitality Program.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.