Diëtistenpraktijk Dieetteam - uw diëtist voor Valkenswaard, Waalre, Maarheeze en omgeving | Onze visie
Diëtistenpraktijk Dieetteam - uw diëtist voor Valkenswaard, Waalre, Maarheeze en omgeving
15431
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15431,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Onze visie

Gezond eten gaat voor ons over bewust kopen, koken, eten en genieten. Wij begeleiden cliënten op weg naar een bewust(er) eetpatroon en gezonde(re) leefstijl. Kwaliteit, praktische en persoonlijke advisering en betrokkenheid zijn belangrijke kernwoorden in de behandeling bij Dieetteam.

KWALITEIT

Wij werken aan kwaliteit door ons te focussen op het verlenen van kwalitatieve voedings- en dieetzorg aan kinderen en volwassen met diabetes, hart- en vaatziekten, (ziektegerelateerde) ondervoeding,
longziekten en overgewicht.

Het is belangrijk dat u voedings- en dieetadviezen krijgt van diëtisten die kennis van zaken hebben. Wij hebben de vierjarige opleiding Voeding & Diëtetiek afgerond aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en dragen de wettelijk beschermde titel diëtist. Om onze kwaliteit te borgen staan wij ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Daarmee tonen wij aan te voldoen aan de kwaliteitseisen op het gebied van opleiding, deskundigheid en werkervaring.

‘Het gaat om het gehele eetpatroon en het vinden van een leefstijl die u voor de rest van uw leven vol kunt houden’

PRAKTISCHE EN PERSOONLIJKE ADVISERING

Wij zijn de experts als het gaat om bewuste keuzes maken bij het kopen van voeding, gevarieerd en lekker koken en met aandacht eten. Daarnaast is het onze passie om voedingswetenschap op een praktische manier te vertalen naar voedings- en dieetadviezen. Ook uw persoonlijke situatie heeft invloed op de advisering. Iedereen heeft zijn eigen (eet)gewoontes, leefstijl, wensen en voorkeuren. Wij houden rekening met uw thuis- en werksituatie.

Wij laten u ervaren dat kleine aanpassingen in uw eetkeuzes kunnen resulteren in een groot verschil: een bewust(er) eetpatroon. Uiteindelijk zijn al onze adviezen erop gericht dat u het nieuwe eetpatroon kunt volhouden. Alleen dan lukt het om uw eetpatroon blijvend te veranderen.

BETROKKENHEID

Centraal in onze behandeling staat onze betrokkenheid. Wij luisteren naar uw wensen, voorkeuren, ervaringen en verhaal. Daarnaast geven wij u een vertrouwd gevoel en besteden we oprecht aandacht aan uw hulpvraag. Wij nemen de tijd voor uw behandeling en u gaat ervaren dat u zich thuis voelt bij de diëtisten van Dieetteam.

‘Een bewust(er) eetpatroon en gezonde(re) leefstijl vragen om een unieke en betrokken begeleiding’