Diëtistenpraktijk Dieetteam - uw diëtist voor Valkenswaard, Waalre, Maarheeze en omgeving | Voeding & gezondheid
Diëtistenpraktijk Dieetteam - uw diëtist voor Valkenswaard, Waalre, Maarheeze en omgeving
15462
page-template,page-template-blog-masonry,page-template-blog-masonry-php,page,page-id-15462,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Voeding & gezondheid

In het alledaagse leven worden we elke dag met voeding geconfronteerd. Is het niet in de supermarkt, in de kantine, op televisie dan wel onderweg naar uw werk. En dan hebben we het nog niet eens over alle artikelen die worden gepubliceerd over voeding, de vele goed bedoelde adviezen van mensen om ons heen of alle gezondheidsclaims op voedingsmiddelen. Begrijpelijk dat we niet meer weten wat gezonde (voedings)keuzes zijn en ons te makkelijk laten verleiden tot die ongezonde hap bij dat fastfoodrestaurant.

Dieetteam helpt u graag wegwijs te maken in de voedingswereld en wil u op deze pagina inspireren over voeding en gezondheid.

  • Alles
  • Nieuws
Wij zijn verheugd met jullie te kunnen delen dat Carina de Kort ons team komt versterken. Graag stelt ze zich aan jullie voor
Afgelopen maanden mocht Dieetteam deelnemers van het Reset Vitality Program begeleiden op weg naar een gezonde leefstijl. Recent zijn twee nieuwe enthousiaste groepen gestart! Wij kijken er naar uit om ook deze groepen te mogen begeleiden naar een gezonde leefstijl.