Diëtistenpraktijk Dieetteam - uw diëtist voor Valkenswaard, Waalre, Maarheeze en omgeving | Voedings- en dieetadvies
Diëtistenpraktijk Dieetteam - uw diëtist voor Valkenswaard, Waalre, Maarheeze en omgeving
15413
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15413,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Voedings- en dieetadvies

De diëtist is bij uitstek de deskundige om u te helpen op het gebied van voeding en gezondheid. Met de juiste voeding heeft u grip op uw gezondheid. Die kans laat u toch niet liggen?

Wij focussen ons op het verlenen van kwalitatieve voedings- en dieetadvisering aan kinderen en volwassenen met:

  • Overgewicht
  • Diabetes mellitus
  • Hart- en vaatziekten
  • (ziektegerelateerde) Ondervoeding
  • Longziekten

Daarnaast begeleiden wij u graag op weg naar een gezonde(re) leefstijl. Staat uw hulpvraag er niet tussen, neem dan contact op met onze praktijk voor meer informatie.

Wij zijn ervan overtuigd dat voeding, beweging en uw eetgedrag centraal moeten staan in onze dienstverlening. Uiteindelijk zijn al onze adviezen erop gericht dat u het nieuwe eetpatroon kunt volhouden. Alleen dan lukt het om uw eetpatroon blijvend te veranderen.

Weten waar Dieetteam nog meer voor staat, lees dan onze visie. Of kom meer te weten over de consulten.

‘Wij kijken naar uw totale eetpatroon en zijn ervan overtuigd dat de keuzes die u daarin maakt uw gezondheid beïnvloeden’

VOEDING, BEWEGING EN EETGEDRAG

Een bewuste(re) eetpatroon is een goede stap op weg naar een gezonde(re) leefstijl. Onze gezondheid (en dus het risico op ziektes) wordt bepaald door ons totale eetpatroon en alle keuzes die we daarin maken en niet door een enkel voedingsmiddel. En wanneer is een voedingsmiddel gezond? Dat hangt ook af van waarvoor u het in de plaats eet en hoe de rest van uw eetpatroon eruit ziet. De keuze voor een kiwi is gezond als u het eet in plaats van een koek, maar is niet meer zo gezond als het uw twintigste kiwi van die dag is.
Wij kijken naar uw totale eetpatroon en zijn ervan overtuigd dat de keuzes die u daarin maakt uw gezondheid beïnvloeden.

Naast voeding zijn bewegen en uw eetgedrag onderdeel van de behandeling. Wij kijken samen met u hoe uw beweegpatroon kan worden geoptimaliseerd en een bijdrage kan leveren aan het bereiken van uw persoonlijke doelen.

Uw eetgedrag komt ter sprake tijdens de behandeling omdat wij het belangrijk vinden dat u bewust(er) gaat eten en leert om te gaan met verleidingen. Bewust kopen, koken en eten met aandacht maakt genieten van gezonde voedingskeuzes mogelijk.

‘Ontdek wat voeding voor u kan betekenen’