Diëtistenpraktijk Dieetteam - uw diëtist voor Valkenswaard, Waalre, Maarheeze en omgeving | Welkom Carina!
Diëtistenpraktijk Dieetteam - uw diëtist voor Valkenswaard, Waalre, Maarheeze en omgeving
16420
post-template-default,single,single-post,postid-16420,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Welkom Carina!

Welkom Carina!

Wij zijn verheugd met jullie te kunnen delen dat Carina de Kort ons team komt versterken. Graag stelt ze zich aan jullie voor

Hallo,

Ik ben Carina de Kort en ben blij dat ik vanaf juni 2021 deel uitmaak van het Dieetteam! Van kinds af aan heb ik al een grote interesse voor voeding. De opleiding voeding & diëtetiek was me dan ook op het lijf geschreven.

In 2014 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Hierna heb ik me verder verdiept door het behalen van een master Voeding en Gezondheid aan de Wageningen Universiteit. Vorig jaar studeerde ik af als leefstijlcoach, waarbij ik me verder heb gespecialiseerd in gedragsverandering.

Mijn werk bij Dieetteam combineer ik met mijn werk als docent bij de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Waar ik de diëtisten van de toekomsten opleid. In mijn vrije tijd ben ik ook graag met eten bezig. Zo vind ik het leuk om lekker te koken en te eten. Daarnaast ben ik buiten graag sportief bezig door te wandelen, hardlopen en te fietsen. Ik draag deze passie voor gezond eten en bewegen graag aan jullie over.

Met deze rugzak vol kennis wil ik graag mensen helpen om te komen tot een gezonde leefstijl. Hiervoor werk ik “Evidence Based”. Dit wil zeggen dat ik mijn advies wetenschappelijk onderbouw, rekening houdend met jouw wensen en behoeften. Hiervoor werken we samen als een team. Met jou als expert van je eigen leven en mij als expert van voeding, vormen we het ideale team om jouw voedingsgewoonten te optimaliseren.

Klinkt dit iets voor jou? Dan kijk ik er naar uit om samen met jou dit avontuur aan te gaan!

Ik ben werkzaam op vrijdag in Maarheeze. Ik hoop je snel te zien!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.